Vand- og varmeregnskab pr 01.01.2015

Dato:
12/03 - 2015

Hej alle.

Bestyrelsen har netop erfaret at Brunata ikke har fået afsluttet vores vand- og varmeregnskab endnu.

Det lader til at da bestyrelsen kontaktede Brunata tilbage i slutningen af november 2014/begyndelsen af december 2015, har de ikke oprettet "bestillingen" i deres system.

Årsopgørelsen (fra HOFOR) blev modtaget ved LEA Ejendomspartner den 19. januar, og i følge LEA sendt til Brunata herefter.

Brunata skulle også have bekræftet aflæsning den 17 februar til LEA.

Det viser sig nu, da bestyrelsen kontakter LEA den 10.03.2015 for at finde ud af hvornår vi kan forvente vand- og varmeregnskabet færdigt, at aflæsning og rengskab ikke er på plads alligevel, og derfor har Brunata forsøgt at komme i kontakt med lejlighederne ved besøg i går den 11.03.2015 for aflæsning med re-aflæsning for de som ikke var hjemme den 13.03.2015.

Bestyrelsen er ved at følge op på hvorfor aftalerne ikke bliver overholdt, og vi vil tage det med i et bestyrelsesreferat senere.

Vi er i bestyrelsen rigtig ærgelige over at aftaler ikke bliver overholdt, da det giver ekstra arbejde til os, og gør at vi ikke har tid og overskud til at arbejde mere for ejerne og beboernes projekter.

Vær venlig alle sammen at få indberettet tallene hurtigst muligt så vi kan få vores vand- og varmeregnskab afsluttet ASAP.

Venlig hilsen

René Lintrup

Formand

Kommentarer:
René Lintrup
- 23/04 - 2015

Hej Lone, Kim og Inge. Jeg har ikke set jeres besked før nu. Den automatiske besked om nye indlæg er ikke kommet til mig desværre. Hvis I ikke allerede har fundet ud af hvordan I læser vand, varme, el og andet af, vil jeg foreslå at I kontakter HOFOR og Brunata. Der er kontaktoplysninger til dem under Håndværkerlisten. Vh René Lintrup

Lone og Kim melander
- 05/04 - 2015

Hej, vi er nye ejere og kunne også godt tænke os lidt hjælp til hvordan vi får aflæst ? Hilsen Tingskrivervej 3, st.

Lone og Kim melander
- 05/04 - 2015

Hej, vi er nye ejere og kunne også godt tænke os lidt hjælp til hvordan vi får aflæst ? Hilsen Tingskrivervej 3, st.

Inge Hebsgaard Andersen
- 01/04 - 2015

Som ny ejer af en lejlighed, har jeg været i kontakt med LEA, da vi jo skulle finde ud af hvordan det fungerer med vand og varmeregnskab. De fortæller, at vi ikke skal aflæse nogen målere, da der kun findes vandmålere i lejligheden. Det har Brunata gjort. Så hvad er det for tal vi skal indberette - og til hvem?

Per Christensen
- 13/03 - 2015

Hej René m.fl. Så var det måske en ide at vi selv kunne indberette måleraflæsning, som vi f.eks. kan hos DONG ?! Det er ikke muligt at aflyse møder/projekter/rejser m.m. pga. noget så banalt som vandmåleraflæsning. Men måske er der noget jeg har misset ?

Skriv kommentar

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen
Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen er ikke til akutte henvendelser - du må forvente, at der kan op til en uge før du modtager et svar. Hvis henvendelsen er akut kontakt da vicevært eller administrator.

Kontakt for gæstelejlighed
For lån af gæstelejlighed send en mail til udleje@ef-birkedommervej.dk.

Kontakt for ekstra opgangsnøgle
Hvis du kunne tænke dig en ekstra opgangsnøgle kontakt viceværten.

 

 

Felter med * skal udfyldes.

Katrine Søborg Høyer
Formand

katrine@ef-birkedommervej.dk

Tanni Iversen
Bestyrelsesmedlem

tanni@ef-birkedommervej.dk

Rikke Sophie Tolsgaard
Bestyrelsesmedlem

rikke@ef-birkedommervej.dk

David Fjelstrup
Bestyrelsesmedlem

david@ef-birkedommervej.dk

Anne Pedersen
Bestyrelsesmedlem

anne@ef-birkedommervej.dk

Jacob Bjarke Hansen Hicks
Bestyrelsesmedlem

jacob@ef-birkedommervej.dk