Vaskeri (inklusiv ny booking af vasketid)

Dato:
30/01 - 2015

Så er vores nye system for booking af vaskerierne endelig på plads i følge Nortec.

Det er taget sin tid, og der har været noget usikkerhed om hvordan man skulle booke tid. Mest fordi der har været forskel mellem de to vaskerier (Birkedommervej og Skovløbervej).

Nu er begge vaskerier oppe at køre på den nye måde, og I kan nu enten booke via terminalerne eller på hjemmesiden www.turtavlen.dk.

Vi er i gang med at arrangere et tidspunkt, hvor Nortec kommer ud for at demonstrere det nye system, så hvis du ikke allerede har fundet ud af hvordan det fungerer, så hold dig opdateret her på siden, og mød op til demonstrationen.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Kommentarer:
Kristian fra bestyrelsen
- 09/09 - 2015

Så skulle internetforbindelsen til vaskeriet på Skovløbervej 2 være fikset og man kan nu igen booke tid online. Venligst, Kristian

Per Christensen
- 08/09 - 2015

Hej Kristian. Aftale. Mødte tilfældigvis teknikker fra Nortec. Det 3 mndr. gamle 3G modem er defekt. Så "tilfældigvis" modem, og der er ikke meget vi/vicevært kan gøre. Mvh Per

Kristian fra bestyrelsen
- 03/09 - 2015

Kære Per Vi er blevet gjort op opmærksomme på at der er problemer og vi har kontaktet Nortec som vil sætte en teknikker på sagen. Forhåbentlig bliver det bragt i orden hurtigst muligt. Til en anden gang kan du udfylde kontaktformularen under Kontakt/Bestyrelsen for at gøre os opmærksomme på problemet så snart det opstår. Venligst, Kristian fra Bestyrelsen

Per Christensen
- 03/09 - 2015

Lidt opfølgning på en smart løsning. Der er ofte problemer med forbindelse til Skovløbervej og i meget lange periode.Lige nu: Tekniskinfo: Der var sidst forbindelse d. 30/7-2015 klokken 06:11:02 Ping 95.209.154.86 tid: Timeout. Hvem skal vi kontakte når det sker, kan vi selv gøre noget, osv. Mvh Per

Per Christensen
- 01/03 - 2015

Hej Alle. Har ikke haft problemer på Skovløbervej. Var dog en kylling og lavede første reservation på terminal ca. 11/2. Derefter ingen problemer med web adgang. Mvh Per

René (bestyrelsen)
- 24/02 - 2015

@Anne - Tak for de positive ord om vores nye system. Det er rigtig dejligt at høre, det virker og der er nogen, der er glade for det. Vi hører jo desværre nok ikke fra så mange af disse glade brugere, så du skal da helt sikkert have en tak for lige at sende en hilsen. @Rikke Westergaard - Hvis du endnu ikke har fået det til at virke, vil jeg helt sikkert foreslå dig at kontakte Nortec. De har sikkert nogle der kan svare dig på din udfordring.

Anne
- 06/02 - 2015

Hejsa. Det er så dejligt med denne nye bestillingsfunktion. Det ville dog være skønt, hvis man kunne booke mere end en tid pr. gang.

Rikke Westergaard
- 06/02 - 2015

Hej Jeg har problemer med at blive oprettet online på Skovløbervej. Jeg har haft mit vaskekort i automaten i vaskeriet og har indtastet mit vaskekortnummer. Der kommer bare ingen mail med første password når jeg indtaster kortnummeret og mailadressen??

René (bestyrelsen)
- 06/02 - 2015

Hejsa alle. Nu håber vi at der er styr på det nye bookingsystem i vores vaskerier. Nedenfor ser I svar på børnesygdommene. Skriv endelig jeres oplevelser her i tråden, så vi kan få en dialog skulle der være noget andet der skal rettes til. vh René --------------- Fra Nortec tekniske chef: Jeg havde ikke lige se at betalingssystemet var indstillet forkert i ugenumre på Skovløbervej. Jeg har rettet til nu. Det er vigtigt at bemærke at reservationer foretaget i uge 4 – nu er aktive i uge 6, samt reservationer i uge 6 er aktive i uge 8. Der er desværre ingen anden måde at gøre dette på. Det er korrekt at man skal oprette sig som bruger på begge vaskerier, hvis man ønsker at benytte begge. EasyPro har aldrig haft muligheden for at køre på tværs af vaskerier med brugerkonti.

Kristian
- 05/02 - 2015

Kære Kathrine og Katrine @Katrine: Det med ugerne får vi lige styr på. @Kathrine: Du skal oprette dig som bruger på turtavlen.dk og så sender de det omtalte password til dig. For at oprette dig skal du bruge din email adresse og dit vaskekortnummer. Det sidste kan du se hvis du stikker dit kort i maskinen i vaskeriet. Dog kun i den periode hvor vaskeriet er åbent. Jeg syntes også at have læst at man nødvendigvis skal have haft sit kort i maskinen for at kunne oprette sig som bruger. Venligst, Kristian fra Bestyrelsen

Kathrine Bay Villekjær Pedersen
- 01/02 - 2015

Hvordan med vaskekortnummer? Hvis man booker tid gennem hjemmesiden, skal man nemlig have et vaskekort nummer og en adgangskode?

Katrine
- 01/02 - 2015

Super fedt! Bliver tavlen/systemet på Skovløbervej opdateret, så ugerne stemmer?

Skriv kommentar

Felter med * skal udfyldes.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen
Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen er ikke til akutte henvendelser - du må forvente, at der kan op til en uge før du modtager et svar. Hvis henvendelsen er akut kontakt da vicevært eller administrator.

Kontakt for gæstelejlighed
For lån af gæstelejlighed send en mail til udleje@ef-birkedommervej.dk.

Kontakt for ekstra opgangsnøgle
Hvis du kunne tænke dig en ekstra opgangsnøgle kontakt viceværten.

 

 

Felter med * skal udfyldes.

Kim Just Petersen
Bestyrelsesmedlem

kim@ef-birkedommervej.dk

Jacob Bjarke Hansen Hicks
Bestyrelsesmedlem

jacob@ef-birkedommervej.dk

Katrine Søborg Høyer
Bestyrelsesmedlem

katrine@ef-birkedommervej.dk

Simon Krog
Næstformand Bestyrelsesmedlem

simon.k@ef-birkedommervej.dk

Patrick Sommer
Bestyrelsesmedlem

patrick@ef-birkedommervej.dk

Anne Pedersen
Bestyrelsesmedlem

anne@ef-birkedommervej.dk