Vicevært

Henvendelser til viceværten kan i øjeblikket kun ske via e-mail sendt til adressen:

vice@ef-birkedommervej.dk

 

I nødstilfælde ved sprungne vandrør el. lign kan foreningens VVS PHM Varmeteknik kontaktes på vagttelefon 28 19 56 87.

 

Viceværten varetager den daglige renholdelse og vedligeholdelse af ejendommen. Han kan være behjælpelig, når der er problemer med fx. varmen, yderdøre, lys i opgang og gård, vaskemaskiner, tørretumblere, gårdtoilet og fællesarealer generelt. Desuden står han for udskiftning af navneskilte på dørtelefoner og postkasser. Hvis du vil have udskiftet navneskilte på dørtelefoner og postkasser skal du skrive til bestyrelsen@ef-birkedommervej.dk; udskiftninger vil ske en gang hver kvartal. Hvis du vil sætte en personlig navenskilte op, skal den hænge på sølvskiltet ved siden af din dør.

Vi gør opmærksom på at enhver vedligeholdelse og reparation inde i lejligheden påhviler den enkelte ejer, på nær varmen, hvor hele systemet vedligholdes af foreningen og vand, hvor kun stigstrenge og faldstammer vedligeholdelses af foreningen (Dvs. afløb, vandrette rørføringer, vandhaner mv. er ejerens ansvar alene.)

Viceværten kan være behjælpelig med kontaktoplysninger til ejendommens faste håndværkere, men disse bestilles af ejeren og for ejerens egen regning. 

Du kan læse mere om ejers ansvar for vedligeholdelse i husordenens paragraf 3. Du finder husordenen under "vedtægter og bestemmelser" i menuen "dokumentarkiv" (klik her)

Kontakt

Kontakt bestyrelsen
Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen er ikke til akutte henvendelser - du må forvente, at der kan op til en uge før du modtager et svar. Hvis henvendelsen er akut kontakt da vicevært eller administrator.

Kontakt for gæstelejlighed
For lån af gæstelejlighed send en mail til udleje@ef-birkedommervej.dk.

Kontakt for ekstra opgangsnøgle
Hvis du kunne tænke dig en ekstra opgangsnøgle kontakt viceværten.

 

 

Felter med * skal udfyldes.

Katrine Søborg Høyer
Formand

katrine@ef-birkedommervej.dk

Tanni Iversen
Bestyrelsesmedlem

tanni@ef-birkedommervej.dk

Rikke Sophie Tolsgaard
Bestyrelsesmedlem

rikke@ef-birkedommervej.dk

David Fjelstrup
Bestyrelsesmedlem

david@ef-birkedommervej.dk

Anne Pedersen
Bestyrelsesmedlem

anne@ef-birkedommervej.dk

Jacob Bjarke Hansen Hicks
Bestyrelsesmedlem

jacob@ef-birkedommervej.dk